(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Carbonara s parmazánovou omáčkou - rychlá a neskutečná bašta! :)

Potřebné ingredience
1x cibule, 15dkg slaniny, olivový olej, 1x smetana, 10 dkg parmazánu, 3 vajíčka, špagety, sůl, pepř
Postup přípravy
Nakrájenou cibulku a slaninu osmažíme na olivovém oleji, zalijeme smetanou, přidáme nastrouhaný parmazán (omáčku zahustí a dodá výbornou chuť), osolíme, opepříme.
Uvařené špagety slijeme, do nich přidáme rozmíchaná syrová vajíčka, pořádně promícháme, zalijeme olivovým olejem, osolíme.
Porci na talíři posypeme parmazánem a dopurčuji ještě čerstvou petrželku.
Uvařené špagety slijeme, do nich přidáme rozmíchaná syrová vajíčka, pořádně promícháme, zalijeme olivovým olejem, osolíme.
Porci na talíři posypeme parmazánem a dopurčuji ještě čerstvou petrželku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
DanušaP
(upraveno)
12. 2. 2014, 20:28
a omáčku dáme kam? nebo ji za stálého míchání vylejeme do záchodu
nahlásit
Macinkag
(upraveno)
15. 2. 2014, 22:05
@DanušaP
Pokud nejste hloupá, tak jistě pochopíte, že omáčka patří na špagety

nahlásit
Francík90
(upraveno)
2. 2. 2014, 11:19
Pravá carbonara neobsahují smetanu...
nahlásit
Macinkag
(upraveno)
12. 2. 2014, 19:55
@Francík90
Ale moje Carbonara ji obsahují

nahlásit